AÖF Cafe | Açıköğretim Öğrencileri ve Mezunları Forumu
Kasım 22, 2009, 17:33:45 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bedava Mail Adresi: isminiz @acikogretimliler.org mail adresi (Mynet)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TERÖRLE MÜCADELE KAHRAMANLARINA DESTEK KAMPANYASI  (Okunma Sayısı 3580 defa)
sibela85
Daimi Uye

Teşekkür: 35
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hakkimda Bilgin yoksa, fikrinde olmasin!

« Yanıtla #45 : Ekim 29, 2008, 00:37:04 »

Yiğidim Aslanım

Bedri Rahmi Eyüboğlu-Zülfü Livaneli

Şu Sılanın Ufak Tefek Yolları
Ağrıdan Sızıdan Tutmaz Elleri
Tepeden Tırnağa Şiir Dilleri
Yiğidim Aslanım Burda Yatıyor

Bugün Efkarlıyım Açmasın Güller
YiÄŸidimden Kara Haber Verdiler
Demirden Döşeği Taştan Sedirler
Yiğidim Aslanım Bumda Yatıyor

Ne Bir Haram Yedi Ne Cana Kıydı
Ekmek Kadar Temiz Su Gibi Aydın
Hiç Kimse Duymadan Hükümler Giydin

Mezar Arasında Harman Olur Mu
On Üç Yıl Mahpusta Derman Kalır Mı
Azrail'e Sorsam Canım Alır Mı

ozlemm
Daimi Uye

Teşekkür: 21
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : Ekim 29, 2008, 10:59:19 »

gizem316
Super Moderator
Daimi Uye

Teşekkür: 33
Çevrimdışı Çevrimdışı

özlüyorum seni zamanla barışamadım..yine hüzün:((

« Yanıtla #47 : Kasım 24, 2008, 00:05:28 »

ozlemm
Daimi Uye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : Mayıs 28, 2009, 11:42:26 »

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kavşak ile Uzundere bölgeleri arasında bulunan Hantepe mevkiinde operasyona giden askerlerin geçişi esnasında mayın patladı. Patlamada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin de yaralandığı belirtildi.
5 ilde PKK operasyonu Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yeralan bilgiye göre saldırı, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Uzundere yolu üzerinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen emniyet görevi esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan mayının patlaması sonucu meydana geldi. Saldırı gece saat 23.30 sıralarında Çukurca'ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Hantepe mevkiinde gerçekleşti.

Saldırıda hayatını kaybeden askerlerden 4'ünün Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nın, 2'sinin de Kayseri Komando Tugay'ına bağlı askerler olduğu belirtiliyor.
5 ilde PKK operasyonu
Yaralı askerler helikopterle bölgeden alınarak Hakkari Şırnak ve Diyarbakır' daki asker hastanelerinde tedavi altına alındı. Askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
Bu arada, patlamanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin bölgeye sevk edildiği belirtildi.

5 PPK'LI TESLİM OLDU
Bu arada bölücü terör örgütünden kaçan 5 terörist, Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

5 ilde PKK operasyonu

Öte yandan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Yaylapınar-Konur arasında, halkın her mevsim ulaşımına imkan sağlamak maksadıyla, yapımı yürütülen yol çalışmasını sürdüren firmaya ait 2 adet kepçe, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yakıldı, şantiyede çalışan 2 vatandaş kaçırıldı. 22-28 Mayıs tarihleri arasında, 6'sı terörist ölü ele geçirildi. 6 terörist teslim olurken bir terörist ise yakalandı.
 Hakkari Valisi Muammer Türker, mayın saldırısı sonrasında 6 askerin ÅŸehit olduÄŸunu, 8 askerin ise yaralandığını belirtti.

5 ilde PKK operasyonu

İHA muhabirine açıklamada bulunan Vali Muammer Türker, Hakkari ili Çukurca ilçesi Uzundere yolu üzerinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen emniyet görevi esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan ve uzaktan kumandalı olduğu tahmin edilen mayının patlatılması sonucu 6 askerin şehit olduğunu ve 8 askerin ise yaralandığını belirtti.

ozlemm
Daimi Uye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : Mayıs 28, 2009, 11:49:49 »

offffff offfffffff offfffffffffffffffffffff

içim yanıoooooooooooo  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

bir TÜRK evladı olarak

esince
Daimi Uye

Teşekkür: 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sevgin ağır gelıyor , sevme artık beni .

« Yanıtla #50 : Mayıs 28, 2009, 12:27:04 »

ne dıyeyım bılmıyorum kı , ÅŸehıtlerımızın annesı de kürtce agıt yakarken ....aslı kürt kendi türk vatan evlatlarımız , atalarımız , dedelerımız kurtulus savasında; urfa' ya, antep'e ve maras'a fransızları sokmayarak, misakı milli sınırlarının cizilmesini saglamışlardır.. canlarıyla, kanlarıyla, baslarına yıkılan evleriyle bu ulkeyi korumuslardır.. edırne'den kars'a hakkarıye , şırnak'a kadar yaÅŸayan herkesın ÅŸu topraklarda kendı damarından canından bır ÅŸehıdı vardır ..  lutfen ama lutfenn ..
Yapılan yanlış dış polıtıkalar , sermaye odaklı sıyasetler , globelleÅŸen dunyada baÅŸkalarının tek guc olma planları bızı buralara getırdı .. bu ulkede senelerdır , kurtler ,turkler ,  cerkezler, lazlar , terekemeler, zazalar , gocmeler daha sayamadıgım bır cok ırk yaşıyor .. bu ülke savaÅŸla yıkılmaz , duÅŸman topu ıle yıkılmaz bu ulke yıkılırsa tek yumruk olmaktan vazgectıgı zaman yıkılır.. 
bız Türküz , o Kürt demeyın .. dedıgınız an vatanı bolmuş sayılırsınız .. kımlıklerı aşılamaktansa karşınızdakıne vatan sevgısını , bayrak sevgısını aşılayın .. .. offf yaaa ne bıleyım işte Angry

Bana gore bu olayda başka şeyler var tamda ısraıl ıle mayın temızleme projesınde ımzalar atılmış tepkıler bu kadar cogalmışken boyle bır şeyın olması duşundurucu ..

O cok degerlı başbakanımız dıyor ya mayın temızlemeyı TSK ya veırsek cok şehıdımız olur ulke kaldıramaz..
ıyı tamam vatan evlatlarını duÅŸunuyorsun dıyelım  49 yıllıgına ısraıle peÅŸkeÅŸ cektıgın topraklar ıcın degılmıdır yıllardır dokulen kanlar ...

sız vatanı sattınız başkanım , sızın para hırsınız ve zengınleştırmekle meşgul oldugunuz yandaşlarınız ıcın
vatan evlatları emrınızde ,

VATAN SAGOLSUN .

Seni yaÅŸayabilmek seni  ...
ozlemm
Daimi Uye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : Mayıs 28, 2009, 13:07:52 »

düşüncelerine katılıorum arkadaşımm

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.1 Saniyede 22 Sorgu ile OluÅŸturuldu

Theme Desgin By Mic[R]ofiX